הלוקס ולגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/04/2011 | 14:55 | מאת: ריקי

שלום לפני מספר ימים עברתי ניתוח לתיקון הלוקס ולגוס שהיה לי בשתי כפות הרגליים.כפות רגליי עדיין חבושות ועוד לא הוציאו לי את התפרים.הבוהן של הרגל הימנית שלי עדיין חסרת תחושה-כאילו עוד לא התעוררה מההרדמה של הניתוח והדבר די מפחיד כיוון שבשאר האצבעות שלי בשתי הרגליים הרגש כבר חזר אך רק בבוהן הזאת עדיין אין לי תחושה.האם הדבר נורמלי?אני די חוששת מכך

17/04/2011 | 08:13 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

זה לא ''נורמלי'' אבל קורה. פני לבדיקת הרופא המנתח. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול