מכלול בעיות בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/04/2011 | 13:59 | מאת: רחל

בת 34, סובלת שנים מכאבים בכפות הרגליים ונוקשות בבוהן שהוחמרו לאחרונה (עם נעליים וגם עם בלי).בנוסף אני סובלת מציפורן חודרנית,עצם בולטת והזעת יתר.כשאני דורכת על הרצפה לאחר שינה ממושכת אני חשה שכל עצמות רגלי מתפוקקות ("קנאקים")דבר שלא מכאיב בד"כ אבל מוזר.לפני שנים רבות רופא בארה"ב הציע לי לעבור ניתוח לציפורן חודרנית והתלבט לגבי פרוצדורה נוספת אך כיוון שהייתי מטופלת בילדים קטנים לא יכלתי להרשות לעצמי להיות מנוטרלת לזמן החלמה ארוך. מה אפשר לעשות ואיפה מתחילים??

10/04/2011 | 12:28 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יש צורך בבדיקה מסודרת ובבדיקות עזר. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול