איחוי שבר ומכשיר EXOGEN

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/04/2011 | 20:59 | מאת: אורית

שלום רב, לצערי לקיתי בשבר מאמץ במטטרסוס מס' 2 וברקע אוסטאופניה. האם יש דרך לזרז את האיחוי וסיום הסבל? היכן ניתן להשיג את מכשיר ה-EXOGEN והאם יעיל ומועיל? תודה

04/04/2011 | 16:04 | מאת: ציו

מכשיר אקסוגן יכול לזרז את ריפוי השבר כיום משתמשים במכשיר אחר נקרא מלמאק, מובא לארץ דרך חברת סיראם. ניתן לברר אצלם בטלפון 03-6241180. ברכה - דר' טיטיון.

04/04/2011 | 16:05 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מכשיר אקסוגן יכול לזרז את ריפוי השבר כיום משתמשים במכשיר אחר נקרא מלמאק, מובא לארץ דרך חברת סיראם. ניתן לברר אצלם בטלפון 03-6241180. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול