לקראת בדיקת mri כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/03/2011 | 22:02 | מאת: לילך

לאחר כאבים שבאו וחזרו בכף הרגל, הלכתי לאורטופד ששלח אותי לבדיקת אולטראסאונד הגיעו הממצאים הבאיםף : *ממצאי  עצ רגל שמאל אספקט גבי נצפתה התעבות סינוביאלית בפרק שבי  בכ . הקובואיד ומסרק 4 משיחה עם האורטופד הוא המליץ על בדיקת mriכף רגל. אשמח לקבל אפ אפשר עוד מידע על משמעות הממצאים וכמו כן להבין מה משמעות הבדיקה .האם מכניסים את כל גופי למכשיר על אף שזה כף רגל. מה יכולים למצוא בבדיקה שכזו? 4

31/03/2011 | 11:06 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין משמעות רבה לממצאים ללא בדיקה קלינית. ב-MRI מכניסים את כל הגוף אך בודקים רק את הרגל. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול