כאבים חזקים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/03/2011 | 15:52 | מאת: בן 27

שלום אני בן 27 עם בעיית עודף משקל קלה - לא חריגה יותר מידי לאחרונה חזרתי להתאמן וקיבלתי תוכנית מדיאטנית. אני משחק טניס ואז המשחק האחרון לפני שבועיים אני סובל מכאבים בכף רגל ימין בדריכה על כף הרגל, באזור כרית כף הרגל. יש כאב ממוקד בתזוזה של האצבע השנייה מכיוון הבוהן. עוד לא עשיתי אבחון כלשהו ורציתי לשמוע חוות דעת במה יכול להיות שמדובר תודה על תשובתם המהירה

30/03/2011 | 17:09 | מאת: דנה

שלום לך ממש לא רופאה, אבל... אתה מצתאר כאן משהו שאי אפשר לומר בלי בדיקה קלינית במה מדובר. ייתכן שזה שבר מאמץ יתכן מתיחה ייתכן דלקת, ייתכן דברים אחרים. עליך לגשת לבדיקה קלינית אצל אורתופד כף רגל וקרסול, ולעשות את בדיקות העזר המתבקשות. בכל מקר,ה מוטב לא להמשיך בפעילות אינטנסיבית עד הבירור כדי לא לגרום נזק נוסף. בהצלחה דנה

31/03/2011 | 10:25 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין לי מה להוסיף לתשובתה של דנה. בברכה – דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול