מיפוי עצם גופי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/03/2011 | 14:10 | מאת: ר.צ

כאבים בכף רגל ובקסול ממצאים:קיימת קליטה מוגברת ב-mtp1 של רגל שמאל וקליטה מוגברת ב-mtp2 של כף רגיל ימין אין לראות קליטה פתולוגית בשאר השלד סיכום:קליטה מוגברת כנ"ל הנראה על רקע שינויים ניוונים

30/03/2011 | 14:14 | מאת: ר.צ

אני מבקשת לדעת מזה אומר

30/03/2011 | 17:07 | מאת: דנה

שלום לך ממש לא רופאה, אבל.. תראי, בדיקת מיפוי עצמות היא בדיקה כללית. העדת על זה שאת מתלוננת על כאב בכף רגל וקרסול. חסרים פרטים: בת כמה את/אתה? איזו רגל כואבת? ממה זה התחיל (האם חבלה או "סתם" "פתאום") לבדיקות הדמיה אין כל ערך ללא הבנה של הקליניקה, ולכן לא ממש יעיל לומר כאן מה הממצא (שממילא אינו בולט מאוד) דנה

31/03/2011 | 10:24 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין משמעות לבדיקת מיפוי ללא בדיקה קלינית ובדיקות עזר נוספות לפי הצורך. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול