כאב בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/03/2011 | 19:20 | מאת: איתמר

דר טטיון שלום. לפני כשבוע וחצי נפצעתי במהלך ריצה כאשר מעדתי בגלל חור במדרכה.. אומנם לא נפלתי אך הרגל החופשיה בלמה את הנפילה. יום למחרת לא הצלחתי לדרוך על כף הרגל ועד היום אני ממקשה בדריכה מלאה. האיזור הכואב הוא הצד הלטרלי באמצע- לא בעקב ולא בקדמת הרגל. עוד אציין כי האיזור אינו מוגבל בתנועה ולאחר מסמר ימי מנוחה קל יותר ללכת אך זה שוב מחמיר שאני עומד זמן רב. האיסור אינו אדום נפוח או רגיש למגע. לא עשיתי צילום במחשבה שזהיעבור אך לאור פרק הזמן תהיתי אם יש צורך או אם ישנה המלצה כלשהיא. תודה איתמר

31/03/2011 | 07:51 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התאור. אין ברירה, פנה לבדיקת אורתופד באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול