כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/03/2011 | 14:13 | מאת: ויוי

אני בת 50 רצה בין פעמיים שלוש בשבוע בין 7-8 ק''מ כל פעם. לפני שלושה שבועות הצחילו לי כאבים בכף רגל שמאל בין איזור העקב לאמצע הרגל ,נבדקתי ונאמר לי שיש לי דלקת בגיד אני מורחת משחת וולטרן פעמיים ביום אך הכאבים לא פוסקים כמובן שגם אני לא רצה כל התקופה הזאת,נוסף על כך יש תוקפים אותי מדי פעם וללא התראה מוקדמת זרמים כמו דקירות ממש בברך של אותב רגל כואבת וכשנעלם לא משאיר שום סימן לכאב ולא שום בעיה בתנועת הברך. האם יש קשר בין הדברים? תודה על היתייחסותך

28/03/2011 | 14:51 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא אוכל לדעת אם יש קשר או להגיע לאבחנה לפי התאור. אני ממליץ לפנות להמשך בירור אורתופדי בקופ''ח. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול