כאבים בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/03/2011 | 02:32 | מאת: דין

אני סובל מכאבים בגיד אכילס כבר משהו כמו חצי שנה אולי אפילו יותר. כואב לי מאוד כשאני הולך, כואב לי מאוד כשאני רץ וגם כואב לי מאוד כשאני לא עושה כלום. פשוט כואב בכללי. הלכתי לאורטופד שאמר לי שיש לי דלקת בגיד אכילס ונתן לי אקסיפן. האקסיפן לא עזר אז חזרתי אליו. הוא רשם לי סוויס רליף (swiss relief) אך גם זה לא עזר. לאחר מכן הוא שלח אותי לעשות בדיקת אולטרסאונד. בבדיקה לא נמצא שום דבר. עכשיו התחלתי למרוח על דעת עצמי טראומיל וגם לקחת טבליות טראומיל. מיותר לציין שגם זה לא עוזר. אני נמצא בכאב מתמיד כבר חודשים ולא יודע מה לעשות. אנא עזור לי להיגמל מייסוריי, בתודה דין.

28/03/2011 | 14:30 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצערי לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התאור. עליך לפנות לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול