הלגוס וארגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/03/2011 | 18:06 | מאת: שי

שלום ד"ר טיטיון, חיפשתי ומצאתי שקיימים מגוון של ניתוחים שונים לתיקון הבוניון. באחד מכניסים ברגים באחר ראיתי שמכניסית סוג של מיתר שנמתח. מהי רמת הידע של הניתוחים הללו בארץ ? האם הגיעו סוגי הניתוח היותר מתקדמים למחוזותינו ? ושאלה אחרונה, האם בוודאות הבעיה חוזרת לאחר תקופה שעושים את הניתוח ? מה אחוז המקרים בהם הבעיה נפתרת לצמיתות ? סליחה על כמות השאלות הרבה, אני פשוט מתלבט עם לעשות את הניתוח כי הכאבים ברגל נעשו בלתי נסבלים ושאלות רבות מציפות את ראשי. אודה לעזרתך. בברכה, שי.

24/03/2011 | 10:23 | מאת: מיכי מנהיים

יש המון צורות לניתוח, מומחיות הרופא היא בין השאר להתאים את הניתוח הנכון לבעיה, אין צורה אחת המתאימה לכולם, פני לדר טיטיון לחות דעת 054-6267723

28/03/2011 | 13:15 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מהי רמת הידע של הניתוחים הללו בארץ ? - גבוהה מאוד. האם הגיעו סוגי הניתוח היותר מתקדמים למחוזותינו ? - כל מה שעושים בחו''ל, עושים גם כאן. ושאלה אחרונה, האם בוודאות הבעיה חוזרת לאחר תקופה שעושים את הניתוח ? - לא בד''כ עם ניתוח טוב זה לא חוזר. מה אחוז המקרים בהם הבעיה נפתרת לצמיתות ? גבוה מאוד. 80-90%. בברכה - דר' טיטיון

28/03/2011 | 14:46 | מאת: שי

איך לדעתך כדי לבחור מנתח טוב ? אינני מבקש להמליץ כי ברור לי שאתה מנוע מלעשות כן. רק רוצה לדעת איך אתה חושב שכדאי לבחור מנתח טוב ? איך ניתן לדעת את סטטיסטיקת הניתוחים של אותו מנתח ? תודה.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול