כאבים בבוהן ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/03/2011 | 13:37 | מאת: יולי

שלום רב, מזה חמישה ימים אני סובלת מכאב חזק מאוד בבוהן הרגל. בתחילה הכאב היה בשתי הרגליים וכעת רק בבוהן ימין. הכאב מאוד חזק אך מכיוון שאני נמצאת בטיול ארוך בחול אינני יכולה לראות רופא. ככל הנראה הכאב נוצר מנעילת נעל שלחצה על הבוהן. האם יש דרך להקל על הכאב בטיפול באופן עצמאי? אם לא כמה זמן בערך לוקח עד שהכאב עובר?

28/03/2011 | 13:08 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם יש דרך להקל על הכאב בטיפול באופן עצמאי?- להפסיק לנעול נעל לוחצת, נוגדי כאבים לפי הצורך וסבלנות. אם לא כמה זמן בערך לוקח עד שהכאב עובר? - לא ניתן לדעת מה הנזק לפי התאור. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול