ניתוח חוזר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/03/2011 | 18:46 | מאת: יניב

דר שלום, ביצעתי 2 ניתוחי הלוקס ולגוס, ניתוח אחד בכל רגל באצבעות 1 ו 2 בשתי הרגליים. עדיין נשאר עיוות קל ברגל שמאל, עיוות גדול יותר ברגל ימין. אני מעוניין לבדוק אפשרות לניתוח חוזר ברגל ימין, שוב באצבעות 1 ו 2. האם אתה ממליץ? הבנתי שיש ניתוח חדש, האם הוא יכול לעזור בניתוח חוזר? האם יש סכנות שעלי לדעת לגבי ניתוח חוזר? תודה מראש.

22/03/2011 | 08:31 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם אתה ממליץ? - רק אם זה מאוד מפריע לך. הבנתי שיש ניתוח חדש, האם הוא יכול לעזור בניתוח חוזר? - במידה והעיוות לא גדול אז בד''כ כן. האם יש סכנות שעלי לדעת לגבי ניתוח חוזר? - כמו בכל ניתוח. זיהום, פגיעה בעצבים וכלי דם וכ''ו. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול