עיקמתי את הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/03/2011 | 16:16 | מאת: איתן

לפני חודשיים עיקמתי את הרגל בהתחלה הייתה נפיחות ולא יכולי לדרוך עליה אבל לאחר כמה ימים יחסית עבר עבר וכבר יכולתי ללכת. בכל זאת עדין התפקוד שלי מוגבל אני יכול להזיז את רגל למעלה ולמטה אבל שאני מסובב אותה אני מרגיש כאבים כמו כן אני מרגיש כאבים שאני רץ ושאני קופץ כלומר כאשר אני מפעיל לחץ על הרגל. חשבתי שאחרי חודשיים זה אמור לעבור אבל אין שינוי במצב מה עלי לעשות ?

22/03/2011 | 08:23 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול