ניתוח שחרור עצב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/03/2011 | 19:35 | מאת: דורית

עברתי לפני 4 חודשים ניתוח לשחרור עצב פלנתרי ענפים לטרלי מדיאלי וקלקנאי וכן שוצע שחרור פסאיטיס (אצין כי עברתי ניתוח דורבן לפני 5 שנים) במשך חודשיים היה בסדר במשך חודשיים. ביקורת שנערכה לאחר חודשים העלתה כי הכל "תקין" עד אותה ביקורת לקחתי ליריקהכ 75 מילגרם פעמים ביום בביקורת נאמר לי לקחת את שני הכדורים בלילה. ומאז יש לי החמרה בכאבים. שורף לי אך גם נורא מגרדת הצלקת ומדי פעם אני מרגישה כי משהו נתפס לי באזור של הניתוח ולאחר שאני עושה מעין עיסוי זה עובר. אציין כי אני עדיין עושה הידותרפיה פעם בשבוע וכי הצלקת נראית הרבה יותר טוב ואף החלה להצטמק נעשתה נוראה לבנה ברובה אך אני בלחץ שתי שאלות אליך 1. האם זה יתכן שהעצב נלכד שוב בכלי דם (היה רשום במכתב השחרור נצפה עצב תפוס בתוך הצלקות קשות מניתוח קודם עם כלי דם. 2. שאלה נוספת אמרו לי בביקורת לאחר חודשיים כי מדובר בצלקת קלואידית האם יתכן שזה מה שגורם לתחושה של משהו תפוס שם. סליחה על השאלה הארוכה שבת שלום

22/03/2011 | 08:18 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

1. האם זה יתכן שהעצב נלכד שוב בכלי דם (היה רשום במכתב השחרור נצפה עצב תפוס בתוך הצלקות קשות מניתוח קודם עם כלי דם. - כן. הכל יכול להיות. יכול גם להתפס בצלקת. 2. שאלה נוספת אמרו לי בביקורת לאחר חודשיים כי מדובר בצלקת קלואידית האם יתכן שזה מה שגורם לתחושה של משהו תפוס שם. - ראי תשובה קודמת. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול