דורבן בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/03/2011 | 14:41 | מאת: שמואל

בן 66 עודף משקל ,וזה כחצי שנה סובל מהדורבן וכאבים לא קלים. טופלתי בפזיוטרפיה ,סוגי מתיחות ומדרסים,ועדין זה לא נגמר. שאלותי: 1.האם בידך להציע לי אמצעי טפול נוספים ,כולל ברפואה משלימה. 2.בפזיוטרפיה אני מטופל ב-אולטרא סאונד ולאחר מכן הכאבים מתגברים .האם כך זה צריך להיות ? 3.מנסיונך כמה זמן בדרך כלל זה נמשך ? 4.לפני הדורבן הלכתי על מסילות ,וכיום הכאבים רק מתגברים. האם להפסיק .או ללכת אחרת על המסילות?

17/03/2011 | 17:27 | מאת: אני

אני עברתי טיפול בגלי הלם לפני כמה חודשים בקרית מוצקין וזה עזר לי מאוד

20/03/2011 | 18:29 | מאת: שמואל

תודה על המידע ,ואודה עם תעדכני אותי: האם זה במסגרת רפואה משלימה ? כמה טפולים קבלת , וכמה זה עולה? תודה מראש

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול