כף רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/03/2011 | 15:04 | מאת: טל

שלום רב, אני אתחיל בכף שעדיין לא הייתי אצל אורטופד לגבי הבעיה שיש לי, אני אנסה לתאר אותה דרך מידע באינטרנט, מדובר על כף רגל ימין, יש לי סוג של לחץ באיזור ה first cuneiform bone כלומר העצם בצד שמאל של כף רגל ימין הקרובה לאגודל , יכול להיות שזה נקרא גם medial cuneiform bone, כאשר יש לי מגע מסוים באזור או סוג של לחץ מוזר, יש כמו זרם של כאב או לחץ על כל האגודל , כלומר באיזור ה proximal phalanges. לגבי התחלת הבעיה - לא קיבלתי מכה כלשהי באיזור או משהו בסגנון, אבל זה התחיל להופיע שבוע וחצי מאז שהתחלתי ללכת עם נעל חדשה, לכן כרגע עברתי לנעל ספורט, בלי שום קשר אני מציין שעברתי לפני שנה וחצי ניתוח בברך של רגל ימין ACL, ולא היו בעיות כלשהן , השיקום עבר די חלק, מה יכולה להיות הבעיה בכף רגל ימין ? תודה מראש, טל

13/03/2011 | 15:38 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן לתת תשובה ללא בדיקה מסודרת ובחינת בדיקות עזר. פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

15/03/2011 | 07:16 | מאת: טל

האם זה יכול להיות לחץ מקומי חיצוני אשר גרם לגרוי פירקי או עיצבי מקומי עקב תוצאה מנעל חדשה, האם משחת voltaren יכולה לעזור? למה בעצם משחת voltaren נועדה עבור דלקות ושרירים ? תודה מראש,

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול