שאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/03/2011 | 09:21 | מאת: אילתית

נותחתי ב5.1.11 לתיקון הלוקס ולגוס ופריקה כרונית של בוהן 2 כף רגל שמאל, תיקון שברון+WELL עם קיצור מסרקים 2-3. שאלתי אני עדין כואבת הולכת עם הנעל דרקו, מתי הכאב יעבור. מתי אוכל לחזור לספורט. חוזרת בעוד חושים לביקורת.. האם אפשר להתחיל פיזוטרפיה? תודה

13/03/2011 | 15:36 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אחרי ניתוח כמתואר הכאב יכול להמשך תקופה ממושכת. נעל דארקו לא צריך יותר מחודש וחצי. חזרה לספורט לא לפני כ1/2 3 חודשים עד חצי שנה לאחר ניתוח. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול