כאבים בקרסול .

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/03/2011 | 16:37 | מאת: אור

ד"ר שלום, אני בת 17 ולפני יומים עשיתי מעין סיבוב בקרסול, באותו הלילה התפח מעט באזור האספקט הפנימי של כף הרגל .. לאחר לילה ספוג דמעות וכאבים, הובילו אותי אל קופה"ח, שם הרופא אבחן רגישות וחבלה באזור, ושלח אותי לצילום. בצילום צלמו לי את הרגל מלמעלה ואת הצד החיצוני שלה, בגולה החיצונית הזו שיוצאת בכף רגל (זה בכלל לא המקום שכואב לי.). כשחזרתי אל הרופא הוא אמר שאין שבר, ולדעתו, זה נקע . הוא הורה לאחות שהייתה שם לחבוש לי את הרגל לעשרה ימים, ונתן לי יומיים חופש. הבעיה היא שזה ממש כואב, ממש .. אני כל היום בוכה אני לא מסוגלת לדרוך על הרגל, כל תזוזה שלי, אפילו נשימה, הרגל כואבת . אני הבנתי שאנשים בכלל הולכים עם נקע, ואני לא מסוגלת להוריד את הרגל לריצפה. יכול להיות שלא צילמו את האזור הנכון וכתוצאה מכך הוא לא יכל לאבחן כראוי ? או שאלו הם הכאבים שאמורים להיות בנקע, ואם כן, כמה זמן אני יכולה להיות מרותקת בצורה כזו ? סליחה על ההודעה הארוכה, אודה לתשובתך .

11/03/2011 | 23:04 | מאת: אור

הלכתי לאורטופד, ומסתבר, כמו שחשבתי, שלא צילמו לי את האזור הנכון . נערך לי צילום נוסף, והגיעו ממצאים וטופלתי בהתאם . תודה בכל אופן .

13/03/2011 | 15:29 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול