שבר מאמץ בבמסרק 5 בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/03/2011 | 15:49 | מאת: עדי

שלום,לפני כ7 שבועות אובחן השבר בצילום.לאחר טפול במגף הליכה וקביים כדי לא לדרוך על הרגלבמשך חודש,הצילום הראה שהשבר לא התאחה.המשך הטפול למשך חודש נוסף הוא הליכה מועטה עם נעלי רוקרבוטום אחרי שבועיים אולי גם מכשיר melmakוצילום חוזר.היום לאחר 10 ימים הרגל עדיין נפוחה אם כי פחות,ואני חשה כאבים בבהן הקטנה וזו שלידה וברווח ביניהן.אני בת 65 סובלת מאסטופניה מטופלת.כיצד עלי לנהוג כעת?לתשובתכם אודה

13/03/2011 | 15:25 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

להמשיך במעקב וטיפול אצל אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול