בעיה בגידים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/03/2011 | 13:39 | מאת: עשור

הובחן הודגם עיבוי קל של גיד הטיביאליס פוסטריור עם מרקם היפואקוגני ןלא הומוגני. נוזל יתר במעטפת פרה-ארטיקולית דו צדדי בסיכום סימני טנדיניטיס בגיד הטיביאליס פוסטריור שאלתי מה דרכי הטיפול להחלמה

13/03/2011 | 15:24 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מדובר במקרה מורכב שלא ניתן לענות לו ללא בדיקה מסודרת ובחינת בדיקות עזר. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון. אם ברצונך בתשובות ''אינסטנט'' כתבי בGoogle - Tibialis posterior disfunction ותקבלי על זה מלא חומר. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול