מהו הזמן הקצר ביותר שאני אוכל לחזור לפעילות?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/03/2011 | 07:50 | מאת: מטר גוטמן

לפני כשמונה ימים יצאתי לשביל ישראל במהלך היום הראשון נחתכתי בשני העקבים, המשכתי ללכת והעקבים התנפחו, לאחר כשמונה ימים של הליכה ו-150 ק"מ המצב החמיר והכאבים התחזקו והתפשטו לכל כף רגל שמאל. ביקרתי אצל רופאת משפחה שאמרה שיש לי זיהומים בשני העקבים ולגבי הכאבים בכל כף הרגל היא מעריכה שזה נגרם מהליכה לא נכונה לאורך זמן, בעקבות הכאבים, כרגע אני בטיפול באוגמנטין למשך שבעה ימים ואני מעוניין להמשיך את השביל בהקדם האפשרי, על פי תיאור המקרה כמה ימים אני זקוק למנוחה לפני שאוכל לחזור לפעילות? תודה רבה אני ישמח לעצה.

13/03/2011 | 15:21 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מאז ימי חורבן בית שני הנבואה ניתנה לשוטים. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול