הלוס ולגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/03/2011 | 18:20 | מאת: אורטל 1

שלום, בזמן האחרון יש לי כאבים חזקים מאוד בעצמות הבהנות בכפות הרגליים, האורטופד אמר לי שמדובר בהלוס וולגוס, המקרה הוא מקרה קל, אין שיפוע משמעותי, אבל אני כבר 3 ימים לא יכולה ללכת ללא צליעה.הרופא לא ממליץ על ניתוח. ראיתי מאמר על מכשיר בשם הלופיקס (Hallufix) שהוא יכול לסייע במקרים קלים עד בינונים, היתי רוצה לדעת האם שימוש במכשיר הזה יכול לעזור (להפסיק את תזוזת העצם), האם זה יכול למנוע ניתוח? תודה אורטל.

07/03/2011 | 18:41 | מאת: אורטל 1

בנוסף האם ניתן להמשיך לעשות ספורט (קיקבוקס) כרגיל?

13/03/2011 | 15:20 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

הקיבוע בד''כ לא משנה. קיקבוקס בבמידה וזה גורם לך לכאב, תפסיקי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול