כאבים בכף רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/03/2011 | 20:32 | מאת: מייקל

שלום, אני סובל במשך כחודשיים מכאבים ודקירות בכף רגל ימים. בגב כף הרגל צמחה לה בליטה קטנה של כלי דם שבזמן מנוחה ממושכת מתפוגגת (לא לחלוטין) ובזמן הליכה מופיע ומיצרת כאב. בביקור אצל אורטופד חוות הדעת הייתה שמדובר בשבר מאמץ בדרגה ראשונית ולא התמקד בכלי הדם (שכן הביקור היה לאחר מספר ימי מנוחה) אחרי מנוחה של שבועיים בבית, כלי הדם עדיין בולט לאחר הליכה ממושכת (לא ספורט, אלה הליכה לעבודה...). לדעתי הבעייה נוצרה בעקבות הליכה עם נעל שחוקה בצד ימין שלה והדבר ככל הנראה יצר לי עומס על כלי הדם באזור. מצאתי בנעל דבלול (שאריות בד מגרביים) שהצטבר ככל הנראה לאורך השנה האחרונה שצד ימים ובדיוק במקום זה נוצר הכאב. אני מתלבט באם לחזור לאורטופד או לגשת לרופא המתמחה בכלי דם, במידה וכן, לאיזה מומחיות עלי לפנות?

13/03/2011 | 15:11 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול