כאבים לא מוסברים בקרסול ועקב רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/03/2011 | 13:18 | מאת: אלי

יש לי ילד בן 9 מיזה חודשיים סובל בכאבים עזים בקרסול ועקב שמאל עבר את הבדיקות הבאות {mari צילומי רנטגן בדיקות דם } אושפז למשך שבועיים לבדיקות ולא נמצא דבר הכאבים חזקים במידה שלא יכול לשים גרב או נעל ואפילו לא יכול להתכסות עם סדין על הרגל ביקרנו אצל מספר רב של אורטופדים ,נאורולוגים ואורולוגים . בשלב זה אין כול שיפור במצבו מספר הפלפון שלי הוא 0507509333

13/03/2011 | 15:07 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מדובר במקרה מורכב שלא ניתן לענות לו ללא בדיקה מסודרת ובחינת בדיקות עזר. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול