כאב בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/03/2011 | 20:32 | מאת: רונית

שלום, כבר 10 שנים אני סובלת מכאב בקרסול רגל שמאל אבל זה היה רק במאמץ ממשוך של הליכה סםורטיבית ממושכת, לפני כשנה זה החמיר ולהכתי לאורטופד שהמליץ על מדרסים, אני כבר שנה הלכת עם מדרסים שהכינו עבורי אך לאחרונה הכאב החמיר וזה כבר לא במאמץ אלא כמעט כל יום יש כאב, אפילו ללא מאמץ, לפעמים אני ממש מתקשה לעלות מדרגות בגלל רגל שמאל. עשיתי צילום רנטגן השבוע והכל יצא תקין בצילום. הכאב הוא ממש בחיבור בין כף הרגל לרגל. מה עוד אפשר לבדוק? האם זה יכול להיות פקקת ורידים? האם מומלץ לחזור לאורטופד או לעשות אולטרסונד ורידים? תודה רונית

08/03/2011 | 09:05 | מאת: רונית

13/03/2011 | 15:06 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מדובר במקרה מורכב שלא ניתן לענות לו ללא בדיקה מסודרת ובחינת בדיקות עזר. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול