בעיית בוהן ברגל ימין- נפיחות . כהב בעצם , וצבע אדו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/03/2011 | 00:23 | מאת: רוזליה מטש

אני בת 75 , חולה סכרת [מתופלת בזריקות]. לאחרונה מאזי כי 4 שבועות הבוהן ברגל ימין אדומה ומעט נפוכה. טופלתי באנטיביוטיקה כבר יותר משבועיים , אין הקלות ועדיין יש בכב בעצם הבוהן והנםיחות יחד אם הצבה אדם ממשיך ויחד אם זהגם כהב. מבקשת לעבור ביקור פרטי במרפעה משום שאני מודגת בגלל בעיית הסכרת. מבקשת הפנייה דחופה --אינני רוצה לעבד עצבה ו חס וחלילה רגל. תודה מראש על היתחשבות לתשובה מהירה. שבת שלום רוזליה טל. נייד: 054-4321994

07/03/2011 | 17:49 | מאת: מיכי מנהיים

התקשרי 054-6267723

13/03/2011 | 15:04 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ממליץ לפנות בעניינך לרופא המתמחה בטיפול בכף רגל סוכרתית. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול