קרע ברצועה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/03/2011 | 16:06 | מאת: דניאלה

שלום ! לפני כחודש נפלתי אני אפילו לא זוכרת מה קרה ואיך קרה אבל הגעתי לבית החולים שם צילמו אותי צילום רגיל וסי טי הרופא אמר שיש לי קרע ברצועה ושם לי גבס אמר לי בעוד שבוע לחזור לבית החולים כשחזרתי עשיתי צילומים בעמידה עם הגבס ואז ניגשתי לאורטופד הוא אמר שהוא לא רואה כלום בצילום לאחר מכן הוא הוריד לי את הגבס וביקש שאעמוד בקושי הצלחתי נורא כעב לי לאחר שהוא התייעץ עם רופא נוסף הוא החליט להחזיר לי בשנית גבס אבל עכשיו ל7 שבועות הוא אמר שאני לא אעבור ניתוח כי לא צריך מה שרציתי לשאול הוא האם אצתרך פיזיוטרפיה לאחר הורדת הגבס ? ולאחר כמה זמן אוכל לחזור לספורט ? והאם לאחר שיורידו לי את הגבס יהיה לי מן קיבוע או שלא יהיה שום דבר ? בעצם מה יקרה לאחר הורדת הגבס ?

13/03/2011 | 13:30 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מה שרציתי לשאול הוא האם אצתרך פיזיוטרפיה לאחר הורדת הגבס ? - כנראה שכן. ולאחר כמה זמן אוכל לחזור לספורט ? - תלוי בפגיעה. מהתאור לא ניתן להגיע לאבחנה. והאם לאחר שיורידו לי את הגבס יהיה לי מן קיבוע או שלא יהיה שום דבר ? - תלוי ברופא שמטפל בך. בד''כ נוהגים לקבע עם AIR CAST. בעצם מה יקרה לאחר הורדת הגבס ? - ראי תשובות קודמות. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול