כאבים בקרסול + תוצאות mri

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/02/2011 | 12:03 | מאת: יעל

שלום לפני 6 שנים נפלתי באוטובוס שבלם פיתאומית רגלי הימנית הסתובבה ונחתתי עליה מאז אני סובלת מכאבים בקרסול , לא יכולה ללכת הרבה , נופלת פתאום בלי סיבה הנראית לעין {מן הרגשה שהקרסול מתפרק } , לעיתים סובלת מחוסר תחושה ב2 האצבעות הסמוכות לזרת ובמצבים מסוימים כמו שכיבה על הגב כשהרגליים ישרות או חוסר תנועה של הרגל למשך זמן קצר גורם לתחושת הירדמות {נימלול , עיקצוץ } של הרגל מכף הרגל עד למעלה עברתי בדיקות שונות כמו מיפוי עצמות 1/2 שנה לאחר התאונה שבה הודגמה קליטה מוגברת עברתי סיטי ואולטרא סאונד ו emg ו צילום טלוס ולא נמצאה מימצא שיסביר את הכאב לפני שבועיים עברתי בדיקת mri אני מצרפת את תוצאותיה אולי משהו מזה יסביר את הבעיה ==================================================== קימת בצקת של התת עור משני צידי הקרסול גיד אכילס עם שינויים אנטזופיטרים קלים באזור המאחז, פרט לכך שמור קימת בצקת קלה בין סיבי הרצועה הדלטואידית במיוחד באיזור המאחז התלרי אך אין עדות לקרע מלא מעט נוזל ובצקת בהקף הגידים הפרונאלים , האות בגידים עצמם והעובי של הגידים נראה שמור הגידים הפלקסורים עם אות ועובי שמורים ===================================================

13/03/2011 | 12:38 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מדובר במקרה מורכב שלא ניתן לענות לו ללא בדיקה מססודרת ובחינת בדיקות עזר. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול