בית יצחק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/02/2011 | 23:04 | מאת: פולי

לפני שלש שנים עברתי נתוח להחלפת קרסול הושתל חלק עשוי מטיטנים.מאז ההשתלה אני סובלת מכאבים חזקים ,אני מוגבלת בהליכה ואיכות החיים ירודה.לאחר ניסיון כושל בטיפול במרפאת כאב הוצע לי לנסות הזרקה לתוך הקרסול. האם זה יכול לעזור והאם זה בכלל מומלץ.

27/02/2011 | 01:39 | מאת: דנה

שלום פולי, ממש לא רופאה, אבל - מה שאת מתארת הוא שהציעו לך אופציה לטיפול בכאב עצמו. זריקות הן דבר ידוע ומוכר ולטיפול במקרים של קדלקת מקומית. םעם זאת, הוא ל אתמיד יעיל, ולעתים - יעיל רק לתקופה מסוימת, ויש לזכור שיש גם סיכונים בזריקה, ובמיוחד במקרים של זריקות חוזרות. אם מצבך קשה באמת, והכאב משנה את יכולת התפקוד היומיומית שלך, אולי כדאי לבדוק את אופציית הזריקה. יש גם אופציות נופסות, אלב אולי כדאי לבדוק את הסיבה לכאב לפני שמתחילים לטפל בכאב עצמו. בהצלחה דנה

01/03/2011 | 05:50 | מאת: עינת

פולי שלום, אשמח אם תיצרי איתי קשר, תודה מראש עינת. 0528465841

01/03/2011 | 05:50 | מאת: עינת

[email protected]

13/03/2011 | 10:25 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא הייתי מתלהב להזריק לקרסול מוחלף בשל הסיכוי לזיהום. ממליץ לפנות לפני כן ליעוץ אצל הרופא המנתח. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול