...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/02/2011 | 18:07 | מאת: ניקו

היום אחר הצהריים קבלתי מכה חזקה באצבע החמישית ברגל ימין הרגשתי קליק מאוד חזק כעבור רבע שעה האצבע התנפחה ונהייתה סגולה.הלכתי למיון לעשות צילום והרופא אמר שיש לי "שבר בבסיס הגליל המקורב של אצבע V" השאלה שלי היא: תוך כמה זמן זה יבריא לי? והאם אפשר לקבל תמונה איך ניראה השבר,כי את הצילום לא ראיתי. תודה מראש.

27/02/2011 | 01:53 | מאת: דנה

שלום ניקו, ממש לא רופאה, אבל - שבר כזה הוא שבר שאןי הרבה מה לעשות לצורך ריפויו, מצד אחד, אבל הוא כואב מאוד, מצד שני. מה צריך לעשות? אפשר להקל באמצעות חבישה אלסטית, ככה שאתה מצמיד את האצבע הקטנה לאצבעות האחרות וחובש אותן כגוש אחד עם כף הרגל במצמוד לכף הרגל. זה יפחית את התזוזה שלה, וגם יפחית מעט את הכאב. ההחלמה יכולה לארוך כמה שבועות. מה שחשוב - לא להתאמץ לא ללחוץ אותה בתוך נעל. לא לרוץ, לא ללכת יותר ממה שצריך. להשתדל לנוח. משככי כאבים במידת הצורך. החלמה מהירה דנה

27/02/2011 | 11:40 | מאת: ניקו

27/02/2011 | 11:42 | מאת: ניקו

תודה רבה לך דנה!

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול