דחוף.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/02/2011 | 11:09 | מאת: שוש

אני מאוד סובלת מכאבים בכפות הרגליים, ואחת האצבעות התעקמה כלפי מעלה, ועצם בולטת בכף רגל הפנימי, אפה אתה מקבל?? והאם אתה מקבל מהמושלם??? ומה הטיפול שתיה לי אפשרות לדרוך על הכף רגל בינתיים??? תודה מראש

25/02/2011 | 08:34 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אפה אתה מקבל?? - מרפאה אורתופדית בבלינסון. והאם אתה מקבל מהמושלם??? - אין לי הסכם עם המושלם. לא צריך מושלם בבלינסון. ומה הטיפול שתיה לי אפשרות לדרוך על הכף רגל בינתיים??? - לא אוכל להמליץ טיפול ללא בדיקה וכ''ו. פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול