tarsal coalition

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/02/2011 | 09:21 | מאת: מיקי פרץ

שלום הבן של בן 10 אובחן כמקרה של tarsal coalition הוחלט לטפל במדרסים וכל עוד אינו סובל מכאבים לא ייגש לניתוח. לאחרונה החל סובל מכאבים האם ניתן לכבל מידע לגבי ניתוח לטיפול בבעיה זו רמת המורכבות,והסיכונים הכרוכים בזה בברכה מיקי פרץ

25/02/2011 | 08:29 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

זה תלוי בסוג הקואליציה הקיים, בין אילו עצמות האם החיבור הוא גרמי או פיברוטי ומה גודלו. כך שלמתן תשובה יש צורך בבדיקה קלינית ובחינת בדיקות עזר. פנו לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריכם. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול