קבלת תשובה מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/02/2011 | 19:32 | מאת: עידן

שלום ד"ק , לפני 7 חודשים עברתי תאונת דרכים עם קטנוע הקטנוע נפל על רגל שמאל ומאז ועד היום אני סובל מכאבים ברגל בתשובה שקיבלתי לאחר מיפוי עצמות מסוג SPECT נרשמו ממצאים: ממצאים: אין לראות קליטות פתולוגיות של החומר לאורך ע"ש. קליטה מודגשת באזור טיביו-פיבולרי ברך שמאל, יכול להתאים למצב לאחר טראומה. הדגשה קלה יותר בקרסול שמאל, יכול להתאים למצב לאחר טראומה ולתהליך דלקתי, נזק שחיקה. אין לראות ממצאים חיוביים נוספים בעצמות השלד. אשמח לדעת מה זה אומר ואיזה טיפול אצטרך בכדי לטפל בבעיה

25/02/2011 | 08:14 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

זה לא אומר כלום ללא קורלציה קלינית ורנטגנית. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול