אצבעות נרדמות בכפות הרגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/02/2011 | 21:56 | מאת: טל

לפני מס' שנים בבקור בפולין קפאו לי אצבעות הרגלים , כשחזרתי לארץ האצבעות 'נרדמו' לי מידי פעם, אורטופד יעץ לי לעשות מדרס 'שיפריד בין הזרת לאצבע שלידה. עשיתימדרסים ואכן הבעיה נפתרה למשך כמה שנים. לאחרונה הבעיה חזרה והחמירה, בכל סוגי הנעלים (חדשות וישנות שהלכתי בהן בנוחות רבה). כעת כאבי הרגלים ממושכים,כואבים מאוד ומונעים ממנ פעילויות יומיומיות.

24/02/2011 | 18:08 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל. נשמע שאתה סובל מ- מורטונס נאורומה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול