מה זה Morton's neuroma?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/02/2011 | 18:46 | מאת: עדי סלע

מה זה Morton's neuroma?

08/02/2011 | 12:06 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום עדי מורטון נוירומה זה גידול בעצבים שבכפות רגליים היא נפוצה יותר אצל נשים בגלל הנעליים לוחצות או עקבים גבוהים. העצמות נלחצות אחת לשניה וכך ונוצר חיכוך שגורם להתעבות של העצם ונוצר גידול. במורטון נוירומה הכאב הוא בכרית הקידמית של כף הרגל והוא גורם לקושי בדריכה. מבחינה תפקודית יש לכך פתרון טוב והוא מדרסים, הם מורידים את העומס ממקום הכאב. יעקב חיים וינברג – מומחה לפתרון בעיות רגליים http://www.footsupport.co.il

09/02/2011 | 11:09 | מאת: עדי

תודה רבה על תשובתך, כיצד ניתן לאבחן כי אכן יש מורטון נוירומה?

09/02/2011 | 11:09 | מאת: עדי

תודה רבה על תשובתך, כיצד ניתן לאבחן כי אכן יש מורטון נוירומה?

24/03/2011 | 18:59 | מאת: סוסנה

איך מנתחים neuroma mortons

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול