המלצה להלוקס וולגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/02/2011 | 22:10 | מאת: צחי

שלום קבלתי המלצה מרופא אורתופד לבצע ניתוח הלוקס וולגוס+תיקון אצבע פטיש יש לי גם כללית פלטינום וגם ביטוחי ניתוחים של דיקלה קבלתי דווקא המלצה על ד"ר נוף...מה עלי לעשות על מנת לבחור את המנתח הטוב ביותר??

12/02/2011 | 07:22 | מאת: ריקי

שלום. עברתי הניתוח לפני מספר חודשים. התיעצתי עם ד"ר נוף, מנתח על פי שיטה חדשנית ופחות מוכרת... גם הניתוח פרטי ולא זול וגם לי היה בטוח פרטי בסוף נותחתי ע"י פרופסור היים, שניתח את רגלי הראשונה לפני מספר שנים בהצלחה מרובה. אני ממליצה עליו. פרופסור היים מיכאל, עובד בתה"ש ומנתח את חברי קופח מכבי ללא תשלום.......

12/02/2011 | 07:25 | מאת: ריקי

עברתי הניתוח לפני מספר חודשים, לפרוט אתה יכול לפנות לדור האלקטרוני שלי

12/02/2011 | 10:21 | מאת: צחי

אשמח אם נדבר באמייל הייתי רוצה לדעת עוד פרטים על הניתוח

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול