קרע חלקי ברצועת הקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/02/2011 | 05:56 | מאת: אבי 2323

יש לי כאבים קלים ולחץ בקרסול כבר כמה חודשים בעת דריכה ומנוחה כניראה עקב מתיחות יתר עשיתי בדיקת אולטרסאונד ולהלן התוצאות: רצועה טאלופיבולארית קדמית מעובה, היפו אקוגנית ובלתי סדירה: חשד לקרע חלקי מצולק של הרצועה או sprain. כל השאר תקין. אציין שיש רעשי קליק קלים בזמן מתיחה של הקרסול רציתי לדעת איך מטפלים? האם יש דלקת? והאם בטיפול נכון הרצועה חוזרת לעצמה ומתחברת?

18/02/2011 | 08:48 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יש צורך בטיפול פיזיוטרפי מתאים ובמעקב אותופדי. במידה והכאבים ממושכים ומתפתחת חוסר יציבות של הקרסול, הטיפטול הוא ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון.

18/02/2011 | 08:50 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יש צורך בטיפול פיזיוטרפי מתאים ובמעקב אותופדי. במידה והכאבים ממושכים ומתפתחת חוסר יציבות של הקרסול, הטיפטול הוא ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול