כאבים דמויי דקירה בזמן הליכה\ ריצה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/01/2011 | 15:45 | מאת: דניאל ר.

בזמן האחרון התחלתי להרגיש כאב דמוי דקירה בכל פעם שאני רץ ברגל ימין. מן כאב נקודתי בכף הרגל האמצעי. מה עליי לעשות?

10/02/2011 | 13:40 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התיאור. יש צורך בבדיקה מסודרת ובדיקות עזר לפי הצורך. פנה לבדיקת אורתופד באזור מגוריך. בברכה – דר' טיטיון.

17/04/2011 | 15:40 | מאת: דניאלה

תשוובתו של ד' יחזקאל לא לעניין. בשביל מה הפורום הזה אם הדוקטור שולח לרופא אחר. הכאב שמתואר לעיל הוא סמפטום מוכר והייתי מצפה שבפורום הזה התשובה תהייה אבחנה כלשהיא ולא הפנייה לרופא. את זה אפשר לעשות בלי להתייעץ בפורום הזה!!!

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול