תוצאות בדיקות US בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/01/2011 | 20:01 | מאת: שירן

לפני כשנה עיקמתי את כף רגל שמאל בפעילות ספורט ומאז אני מתקשה לסובב אותה בפעילות ספורט. ביצעתי בדיקת רנטגן ללא ממצאים, בבדיקת הUS התקבל כי: כף רגל שמאל באספקט לטראלי: ATFL הדגמה תקינה. במפרק MT בגובה מטטטרסוס 4 סמוך ל ATFL (באיזור מישושי) הודגם תפיחות של הרקמה הרכה. אם תוכל להסביר לי בבקשה מה זה אומר ומה עליי לעשות. תודה.

10/02/2011 | 13:14 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

זה לא אומר כלום ללא בדיקה מסודרת. פני לבדיקת אורתופד באזור מגוריך.עדיף מומחה לטיפול בבעיות קרסול וכף רגל. בברכה – דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול