אחרי ניתוח ב-5.1.11

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/01/2011 | 18:14 | מאת: אילתית

עברתי ניתוח לתיקון הלוקס ולגוס ופריקה כרונית של בוהן 2 כף רגל שמאל,היה תיקון לפי שברון+WEIL עם קיצור והזזת מסרקים 2-3.ב-16/1 קבלתי קיבוע בהונות ע"י רצועות דרקו. הרגל נפוחה. וכעת אחרי התקופה שאני כל הזמן עם הרצועות מאד כואב לי. יש לי ביקורת ב-8.2ולצערי הרופא לא נמצא בארץ. לכן אין לי את מי לשאול.שאני מורידה את הרצועות הבוהן עולה למעלה.מה לעשות?

08/02/2011 | 10:16 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא להוריד הרצועה כמה שניתן ולפנות לבדיקת הרופא המנתח. מעבר לכך כרגע אין הרבה מה לעשות. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול