אצבע רוכבת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/01/2011 | 13:06 | מאת: בוסי

נולדתי עם אצבע רוכבת(האצבע הרביעית בכף הרגל)ב2 הרגליים. והבנתי שניתן לעשות ניתוח להסדרת העניין. אני בת 40 אמא לילדים קטנים ורציתי לדעת האם זה תורשתי, ובאילו סיכונים כרוך הניתוח...?ואיזה מנתח ממולץ בתחום?

08/02/2011 | 10:10 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם זה תורשתי, - יש נטיה משפחתית אך לא ניתן להגיד שזה תורשתי כי לא יודעים לאיזה גן זה קשור. ובאילו סיכונים כרוך הניתוח...? - זיהום בפצע, כאבים,פגיעה בעצבים וכלי דם וכ''ו. יחד עם זאת מדובר בניתוח שבד''כ מצליח. ואיזה מנתח ממולץ בתחום? - אני מנוע מלהמליץ במסגרת פורום זה. בדקי באתר www.rofe.co.il שלך - TYT

21/02/2011 | 12:04 | מאת: בוסי

השאלה הגדולה אם לאחר הניתוח אני אזדדקק למנוחה ארוכה ולא אוכל לטפל בילדיי או להתנהל רגיל....???

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול