פציעת קרסול , פגיעה בסחוס-מבקשת מאד אנשים שנותחו,

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/01/2011 | 23:20 | מאת: עינת

נפצעתי בקרסול, הרס טוטאלי, מועמדת להחלפת פרק הקרסול או קיבוע. מחפשת אנשים שנותחו באחד מהניתוחים ומוכנים לשתף. הפנייה מופנית למנותחים ולרופאים שבאמת טיפלו במקרים דומים.

27/01/2011 | 01:06 | מאת: דנה

שלום עינת, ממש לא רופאה, אבל- את שואלת שאלה, שלא נוכל לענות עליה בצורה רצינית. מה זה אומר "הרס טוטאלי"? את מציינת שיש שתי אופציות טיפוליות ומבקשת מי שהיה ב"מצב דומה". אם תתני פרטים מדויקים יותר- מה הפציע,ה במסגרת מה, מה האבחנות, מה תוצאות בדיקות ההדמיה ובעיקר- מה המגבלות או התלונות שלך - יהיה קל יותר לענות לך - גם לגבי סוג הניתוח המוצע, וגם לגבי השלכותיו וההעדפות לגביו. דנה

29/01/2011 | 20:08 | מאת: עינת

אני מחפשת מנותחים שעברו ניתוח בקרסול קקיבוע או החלפת מפרק הקרסול , הסחוס אצלי עקב פציעת ספורט ונקעים חוזרים נהרס טוטאלית עפי אבחנת האורטופדים. מחוייבת לעבור ניתוח. אניסובלת מכאבים קשים בדריכה והליכה ללמטרים ספורים , להפחתתהכאבים עד ניתוח נאלצת לקחת ארקוקסיה, מאחר ואני מורה לחינוך גופני ותנועה היא דרך חיי , אני מפחדת לצאת מניתוח קיבוע עם צליעה וודאית , או לחלופין החלפת מפםרק קרסול , ניתוח עם סיכון גדול ניתוח חדשני , 1. מישעבר אחד משני שניתוחים - מוכן לשתף- האם כדאי במרכז בארץ או בחול ?ששם יש מנותחים וניסיון פי -כמה .מאד מחפשת אנשים שיסכימו לחלוק את דרך החלמתם לאחר אחד משני הניתוחים , בתודה עמוקה. עינת

29/01/2011 | 20:15 | מאת: עינת

אני מחפשת מנותחים שעברו ניתוח בקרסול קקיבוע או החלפת מפרק הקרסול , הסחוס אצלי עקב פציעת ספורט ונקעים חוזרים נהרס טוטאלית עפי אבחנת האורטופדים. מחוייבת לעבור ניתוח. אניסובלת מכאבים קשים בדריכה והליכה ללמטרים ספורים , להפחתתהכאבים עד ניתוח נאלצת לקחת ארקוקסיה, מאחר ואני מורה לחינוך גופני ותנועה היא דרך חיי , אני מפחדת לצאת מניתוח קיבוע עם צליעה וודאית , או לחלופין החלפת מפםרק קרסול , ניתוח עם סיכון גדול ניתוח חדשני , 1. מישעבר אחד משני שניתוחים - מוכן לשתף- האם כדאי במרכז בארץ או בחול ?ששם יש מנותחים וניסיון פי -כמה .מאד מחפשת אנשים שיסכימו לחלוק את דרך החלמתם לאחר אחד משני הניתוחים , בתודה עמוקה. עינת

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול