כאבים בקרסול ובכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/01/2011 | 19:15 | מאת: simcha

שלום דR מיזה זמן רב יש לי כאבים חזקים בקרסול של שתי הרגלים כאבים בכף הרגל במיוחד כשאני עולה למיטה הכאב הוא כאב מציק מאוד ולפעמים זה מלווה בקוצר נשימה הכאב בקרסול ובחלק הפנימי של כף הרגל ואני כל הזמן מרעידה את הרגל ולוקחת נגד כאבים אבל הכאב לא נעלם הודה לך עם תוכל לתת לי איזו דיאגנוזה מה קורה לי ולמה יש לי כאבים מוזרים כאלה תודה שמחה

31/01/2011 | 15:25 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

נשמע כמו כאבים ממקור עצבי אך לצורך מתן תשובה לשאלתך יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת ובחינת בדיקות עזר. פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול