שאלה בקשר לפציעה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/01/2011 | 07:01 | מאת: שלום מאמריקה

שלום ד"ר, לפני חודשיים נפצעתי מסוג של נחיתה לא נכונה על כף הרגל, הייתי יחף כך שזה עזר לפציעה. בכל אופן העצם מעל האגודל התנפחה לי והנפיחות לא יורדת כבר חודשיים ויש כאב כשיש לחץ על האיזור והגמישות במקום ירדה. הייתכן ששברתי את מפרק האצבע? אולי זו דלקת? הנפיחות והכאב באיזור מעל האגודל בצד איפה שעצם בולטת. יש לציין שלא היו לי אף פעם כאבים שם לפני הפציעה הזו ועכשיו אני כמובן הולך אבל זה תמיד ברקע ונפוח. תודה רבה על התשובה

31/01/2011 | 15:21 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצורך מתן תשובה לשאלתך יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת ובחינת בדיקות עזר. פנה לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול