כאב בשורש הבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/01/2011 | 23:17 | מאת: יוני

שלום רב, אני סובל מכאבים בשורש בוהן ימין,[מתפשט גם לכיוון שורשי שאר האצבעות, כשכואב יש נפיחות קלה וממש מעט חמימות באזור הכאב]. אלו כאבים מופשטים שמתעוררים בעיקר בשעות הלילה המאוחרות וממשיכים בבוקר ועוברים עד הצהריים. לעיתים הכאבים מתעוררים גם לאחר ישיבה מרובה ללא הנעה של הרגל. מה זה יכול להיות? למי כדאי לי לפנות?

31/01/2011 | 15:19 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצורך מתן תשובה לשאלתך יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת ובחינת בדיקות עזר. פנה לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול