שבר במטטרזוס 5

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/01/2011 | 12:47 | מאת: א

שלום רב, לפני ימים אחדים נפצעתי. ע"פ רופא יש לי שבר ספירלי במטטרזוס 5 וגובסתי. רציתי לדעת מה בערך זמן ההחלמה המלאה (אם גילי משנה אני בן 17)כלומר עד שאוכל לשוב לאימונים מלאים כמו גיבושים בצבא, טיולים עם עליות קשות וכד' ? מתי אוכל לדרוך על הרגל ? בנוסף נאמר לי שלאחר שבועיים אפשר להחליף את הגבס בנעל "דארקו" מה היא הנעל הזו ואיך משתמשים בה ? תודה רבה ויום טוב.

26/01/2011 | 14:07 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

עד שאוכל לשוב לאימונים מלאים כמו גיבושים בצבא, טיולים עם עליות קשות וכד' ? - לפחות שלושה חודשים. מתי אוכל לדרוך על הרגל ? - חודש, חודש וחצי +/- בנוסף נאמר לי שלאחר שבועיים אפשר להחליף את הגבס בנעל "דארקו" מה היא הנעל הזו ואיך משתמשים בה ? - נעל שקונים עם עקב שמוריד את העומס מכף הרגל. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול