שבר מאמץ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/01/2011 | 19:44 | מאת: יסקוב מרינה

שלום! לבת שלי הובחנו שברי מאמץ ב 4 מקומות ברגליים. היא לא חיילת אך עשתה ספורט. אני רוצה לקחת אותה לרופא מומחה בתחום. האורטופדים הרגילים אומרים שצריך להמנע ממאמץ והכל סבבה. אבל לי זה נראה לא מספיק.... אולי צריך בירור נוסף. חוץ מזה אני רוצה לדעת את הדרגה של שברים האלה. האם יש איזה התמחות לרופאים אורטופדים או מכון מיוחד שמתמחה בזה? תודה לתשובה.

24/01/2011 | 12:46 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל או לרפואת ספורט, באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול