ניתוח ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/01/2011 | 17:13 | מאת: עומרי

שלום! אני מחר הולך לניתוח לציפורן חודרנית. רציתי לשאול האם זה כואב,ההרדמה כואבת? אני צריך פרטים בברשה

18/01/2011 | 22:32 | מאת: אזרח

אני מקווה שעניתי בזמן, אם לא, לפחות אנשים אחרים יקראו וידעו ואולי יחששו פחות בכל מקרה הכירורג מזריק חומר הרדמה מקומית באזור פרק האצבע, הזריקה לא נעימה ותרגיש קצת לחץ. אחרי 5דקות החומר מתחיל להשפיע וכשהרופא ידקור לך את האצבע לא תרגיש כאב. אח"כ יבוצע הניתוח ואתה תרגיש שמתעסקים לך שם אך לא תרגיש כאב. במשך הזמן כשהשפעת החומר תתפוגג תרגיש כאבים, ביום שנותחת הכי הרבה ואח"כ זה יחלש קח אופטלגין.

24/01/2011 | 12:29 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין לי מה להוסיף לתשובת האזרח. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול