שברון בקרסול ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/01/2011 | 19:50 | מאת: גל

היי, לפני כשבוע אימי נפלה במדרגות ואצל רופא התגלה כי יש לה שברון ושמו לה גבס עד לפני הברך. מאוד קשה לה עם הגבס כמו כן היא קצת מבוגרת (59) והגבס מאוד מקשה עליה במקלחת, שירותים כיוון שהוא מאוד כבד וגם ככה היא נעזרת בנו וזה מאוד קשה. האם יש אפשרות להחליף לגבס קל? האם זה משנה את תקופת ההחלמה? וכמה זמן צפוי עד החלמה מלאה? תודה רבה.

24/01/2011 | 12:27 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם יש אפשרות להחליף לגבס קל? - בד''כ כן, במיוחד עם מדובר ב''שברון''. האם זה משנה את תקופת ההחלמה? - לא. וכמה זמן צפוי עד החלמה מלאה? - מספר חודשים. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול