MRI - לאור כאבים בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/01/2011 | 22:10 | מאת: יצחק

ד"ר טיטיון שלום. הנני סובל מכאבים חוזרים ונשנים ברגל שמאל. אני יכול לקום בבוקר רגיל ואחרי שעה לצלוע או לחלופין לקום עם צליעה שתחלוף במשך היום.הנ"ל כבר במשך שנה. ניסתי את כל נוגדני הדלקת , פיזיוטרפיה ,מנוחה צילומים ומה לא... לאחרונה ביצעתי MRI וקיבלתי תשובה הבאה: מודגם נזק תת כונדורלי בגג הטאלוס בקוטר 1 ס"מ עם בצקת מוח עצם מקומית נילווית . שאלתי אליך מה זה אומר? מהם דרכי הטיפול הנדרשים ? בתודה מראש

24/01/2011 | 11:26 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יש לך פגיעה באחת מעצמות הקרסול. יש אזור מתחת לסחוס שלא מקבל אספקת דם וזה יוצר פגם בעצם ובתמיכה של העצם בסחוס. זה כואב. הטיפול בבעיה הוא ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול